ما را در تلگرام دنبال کنید.....>
نحوه تولید زعفران ,کاشت , داشت وبرداشت زعفران در ایران :
زعفران تازه را برای نگهداری طولانی تر باید خشک نمود. روش خشک کردن تعیین کننده کیفیت و ارزش نهایی زعفران می باشد. عطر خاص زعفران در هنگام خشک کردن در اثر هیدرولیز شدن ترکیبات پیکروکروسین (عامل طعم زعفران) و آزاد کردن سافرانال (عامل عطر زعفران) تولید می گردد.
روش سنتی ایرانی: این روش مستلزم خشک کردن زعفران در سایه و یا اتاق گرم و خشک برای حدود ۸ تا ۱۲ روز می باشد. در این روش امکان رشد و تکثیر میکروارگانیزم ها و افزایش آلودگی و همچنین کاهش قدرت رنگدهی در اثر فعالیت آنزیم ها، بدلیل طولانی بودن زمان خشک کردن، وجود دارد.
مجموعه بازرگانی فیروزه توانایی انجام کلیه امور گمرکی و بازرگانی واردات و صادرات کالا را داراست.و هچنین تمایل خود را جهت همکاری با تاجران زعفران و عزیزانی که قصد سرمایه گزاری و صادرات زعفران و انواع خشکبار ایرانی به خارج از کشور را دارند، اعلام می نماید.
جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید.