نحوه تولید زعفران ,کاشت , داشت وبرداشت زعفران در ایران :

ما را در تلگرام دنبال کنید.....>      نحوه تولی...

نحوه تولید زعفران ,کاشت , داشت وبرداشت زعفران در ایران :

ما را در تلگرام دنبال کنید.....>   

 

نحوه تولید زعفران ,کاشت , داشت وبرداشت زعفران در ایران :

 

 

زعفران تازه را برای نگهداری طولانی تر باید خشک نمود. روش خشک کردن تعیین کننده کیفیت و ارزش نهایی زعفران می باشد. عطر خاص زعفران در هنگام خشک کردن در اثر هیدرولیز شدن ترکیبات پیکروکروسین (عامل طعم زعفران) و آزاد کردن سافرانال (عامل عطر زعفران) تولید می گردد.

 

تولید زعفران

 

روش سنتی ایرانی: این روش مستلزم خشک کردن زعفران در سایه و یا اتاق گرم و خشک برای حدود ۸ تا ۱۲ روز می باشد. در این روش امکان رشد و تکثیر میکروارگانیزم ها و افزایش آلودگی و همچنین کاهش قدرت رنگدهی در اثر فعالیت آنزیم ها، بدلیل طولانی بودن زمان خشک کردن، وجود دارد.

 

مجموعه بازرگانی فیروزه توانایی انجام کلیه امور گمرکی و بازرگانی واردات و صادرات کالا را داراست.و هچنین تمایل خود را جهت همکاری با تاجران زعفران و عزیزانی که قصد سرمایه گزاری و صادرات زعفران و انواع خشکبار ایرانی به خارج از کشور را دارند، اعلام می نماید.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید. 

 

ادامه مطلب


هیچ نظری تا کنون برای این مطلب ارسال نشده است، اولین نفر باشید...